giovedì 5 aprile 2012

O e bukura More Canti Tradizionali Degli Albanesi Di Sicilia


                                                             O e bukura More
                                                             si të lash më një* të pash

                                                             Atje kam u zotin tatë
                                                             atje kam u zonjën mëmë

                                                             Atje kam dhe tim vëlla
                                                             (të) gjithë mbuluar nën dhe

                                                             O e bukura More
                                                             po të flas me lot ndë sy 
                                                            oj More o Arbëri


Nessun commento:

Posta un commento